Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

ВАЖЛИВО. ТЕРМІНОВО

July 17, 2022

ТЕРМІНОВЕ ОГОЛОШЕННЯ

Увага!!! Шановні споживачі електричної енергії!

Знову у соціальних мережах, особи, які не мають жодного відношення до АТ "Херсонобленерго" та постачання електричної енергії на території Херсонської області, поширюють маніпулятивні повідомлення з закликом сплачувати за електроенергію на рахунки окупаційного підприємства.

 Наголошуємо, це ШАХРАЙСТВО.

Будьте пильні та уважні, наразі працівники АТ " Херсонобленерго" не здійснюють подворовий обхід та не проводять зняття показників електролічильників. Невідомі особи, які під виглядом енергетиків, намагаються потрапити до Вашої оселі, є посібниками окупаційної влади.

Будь-яка співпраця з окупаційною владою матиме наслідки - притягнення до кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність згідно ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

ВАЖЛИВО!!!

На території Херсонської області розподіл та постачання електричної енергії здійснюється виключно підприємствами АТ "Херсонобленерго" та ТОВ "Херсонська обласна енергопостачальна компанія", які працюють за українським законодавством. І сплачувати за надані послуги необхідно виключно за рахунками цих підприємств.

Чекаємо на звільнення Херсонської області ЗСУ!!!

Нагору